MotoKicX GPmanager: win een Ducati 999!

Aan jezelf, maar ook aan andere lezers of vrienden en familie bewijzen dat jij dé kenner bent op MotoGP-gebied? En dan ook nog eens een Ducati 999 mee naar huis nemen, of een van de 19 andere mooie prijzen?! Schrijf je dan in voor het 2022-seizoen van MotokicX GPmanager, powered by KicXstart & Motorrijder magazine én Ducati Zaltbommel.

Op gpmanager.motorrijder.be geven we jou als virtueel teammanager een budget van 12 miljoen om met een team van 6 rijders samen te stellen. En degene die dat het beste doet, mag aan het einde van het seizoen de Ducati 999 mee naar huis nemen. Of een van de vele andere mooie prijzen!

Met MotokicX GPmanager blijft het niet langer bij ‘sterke praat’ met vrienden en familie over de afgelopen GP-race, maar spreken de resultaten van jouw droomteam over jouw kennis van de sport! Als MotokicX teammanager zit je het komende seizoen met nét effe wat meer spanning voor de buis of (hopelijk) langs de baan wanneer de beste motorcoureurs ter wereld zich klaarmaken voor de start. 


We zijn trots te kunnen melden dat Ducati Zaltbommel in 2022 opnieuw onze partner is, waardoor we een schitterende Ducati 999 kunnen presenteren als hoofdprijs. Ducati Zaltbommel is al jaren een begrip in Ducati-land (en ver daarbuiten) als exclusief dealer van het Italiaanse merk. Een bezoek aan de showroom is al een feestje, met een uitgebreide selectie aan zowel nieuwe als gebruikte Ducati’s. Ook speelt Ducati Zaltbommel al jaren een actieve rol in de Nederlandse racerij, onder andere met de Ducati Challenge. Kortom, de ideale partner!
 
Surf nu naar gpmanager.motorrijder.be en stel je team samen. Inschrijven kan tot zaterdag 5 maart, 12 uur ’s middags.

Deel

Gerelateerde artikels