MOTOKICX GPMANAGER: inschrijving is open! (en WIN een Suzuki TL1000R!)

Aan jezelf, maar ook aan andere lezers of vrienden en familie bewijzen dat jij dé kenner bent op MotoGP-gebied? Dat jij eigenlijk in de pitbox hoort te staan en de onderhandelingen hoort te doen met de coureurs? Schrijf je dan in voor het 2020-seizoen van MotokicX GPmanager!

Op www.motorrijder.be/gpmanager geven we jou als virtueel teammanager een budget van 12 miljoen om met een team van 6 rijders je kennis van de sport en inzicht in talent te laten gelden.

MotokicX GPmanager is een volledig geautomatiseerde online teammanagerscompetitie, waar dankzij onze partners fantastische prijzen zijn te winnen. Met MotokicX GPmanager blijft het niet langer bij ‘sterke praat’ met vrienden en familie over de afgelopen GP-race, maar spreken de resultaten van jouw droomteam over jouw kennis van de sport!  Als MotokicX teammanager zit je het komende seizoen met nét effe wat meer spanning voor de buis of langs de baan wanneer de beste motorcoureurs ter wereld zich klaarmaken voor de start.

Neem de tijd, want het wordt weer flink puzzelen om uit maar liefst 83 coureurs jouw droomteam van 6 rijders samen te stellen voor een budget van 12 miljoen.

Net als vorig jaar is Hoegee Suzuki Center weer onze partner als het om de hoofdprijs gaat. Marc Hoegee was ooit monteur in het 500cc Suzuki-fabrieksteam. Een Suzuki-man pur sang en daarom meer dan gekwalificeerd om voor ons een fraaie superbike te selecteren. Vorig jaar was dit een GSX-R750 SRAD, dit jaar een uiterst spectaculaire TL1000R!

Kortom, schijf je snel in!! www.motorrijder.be/gpmanager

Deel

Gerelateerde artikels