Motominds 2023: koop nu je tickets!

Motominds

Op 13 & 14 mei is het eindelijk zover: de community van motorliefhebbers komt samen in Kortrijk Xpo voor een weekend vol beleving, want de eerste editie van Motominds heeft zowel indoor als outdoor veel te bieden.

De site van Kortrijk Xpo zal overspoeld worden met de nieuwste motoren die je overigens ook zelf kan testen. Maar er is meer: een offroad obstakelparcours, MX4Kids, live muziek, stuntshows van wereldniveau, classic & own build bikes, een biker’s bar met live uitzending van de MotoGP, Studio Brussel, Ink-Town en inspirerende rijders zoals Greg Gordinne en Eva Küpper (filmregisseur van ‘Dark Rider’ & ‘Between the Devil and my Deep blue Skin’) die je een unieke blik achter de schermen geven.

Tijdens @Motomindskortrijk kan je deelnemen aan verschillende wedstrijden: een motorreis naar Schotland voor twee personen in samenwerking met @networkonwheels, een outfit t.w.v. 1.000 euro geschonken door @richamoto, maak een testrit op een Indian Motorcycle FTR en ding mee naar het winnen van de ‘FTR Loeb’ + een trackday op Midland in juli in samenwerking met @indianmotorcyclebenelux en kom natuurlijk langs op de stand van Motorrijder en maak kans op een Benellli TNT 125.

Tickets voor Motominds zijn nu verkrijgbaar via www.motominds.be!

Deel

Gerelateerde artikels