Motorrijder Podcast: Aflevering 4 is uit!

De Motorrijder Podcast vertelt maandelijks wat er rolt en bolt in de wondere wereld der motorfietsen, bij monde van hoofdredacteur Pieter Ryckaert en redacteur Bart De Schampheleire.

Voor de opnames van deze aflevering waren Pieter en Bart te gast op Motominds, de nieuwe gemotoriseerde belevingsbeurs in Kortrijk, waar ze samen met organisator Pieter (en onze technische man – je raadt het nooit – Pieter) een boompje hebben opgezet over de Yamaha Tracer 9 GT+, de Yamaha Niken GT en de KTM 890 SMT.

Er wordt ook kort ingegaan op de Honda NT1100 DCT die een herkansing kreeg na een povere review vorig jaar. We hebben het ook over modelnamen voor motoren, wat de insteek is van de Toeren-editie die vanaf 19 mei in de winkel ligt, en over onze op één na meest verschrikkelijke motorrit. En dat alles in hoop en al een halfuurtje. Beschouw het als een kopje stevige motorpraatjes-espresso…

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Sint-Joris-Ten-Distel

Snelheid en Spektakel 2024 geannuleerd

Bijzonder spijtig nieuws: het driedaagse Revival Festival in Sint-Joris-Ten-Distel, dat zou plaatsvinden van 30 augustus tot en met 1 september, werd geannuleerd. “Helaas moeten we