Motorrijder Podcast: Aflevering 5 is uit!

Motorrijder Podcast 5

Nadat we vorige maand voor het eerst onze podcast op locatie opnamen, pakken we deze keer uit met een nieuwe primeur door (tromgeroffel) onze eerst gast uit te nodigen. Jeroen Lissens, Corporate Communications Manager van BMW Belux aka ‘de woordvoerder’, schoof aan tafel bij Motorrijder-redacteur Bart en Motorrijder-uitgever Stefaan om zijn licht te laten schijnen over de actualiteit in motorland.

We vragen ons onder meer af of het Auto- en Motorsalon van Brussel ooit nog terugkomt, of de BMW-ingenieurs jaloers zijn op de Yamaha Niken GT, welke accessoires het vaakst aangevinkt worden bij de bestelling van een nieuwe BMW, en last but not least: wanneer komt die dekselse R 1300 GS er nu eindelijk?! Dat en nog veel meer in deze vijfde aflevering!

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.