Motorshop Gent: nieuwe, performante webshop!

Stel: je bent op zoek naar scherp geprijsde motorkleding en een helm, én je wilt lokaal kopen – maar je mag of wil je kot niet uit. Wanhoop dan niet, want Motorshop Gent heeft met z’n webshop de ideale oplossing in huis. De nieuwe en performante webshop is bijzonder gebruiksvriendelijk, garandeert een snelle en vlotte levering én heeft een koopjeshoek – de zogenaamde “Sell-Out”.

 class=


Bovenop een mooie keuze aan kledij en helmen, kun je er ook producten vinden om zelf te sleutelen. En voor de speurneuzen onder jullie lanceert Motorshop Gent binnenkort ook een “NOS” of ‘Nieuw Oude Stock’-rubriek met allemaal originele Yamaha stukken – nieuwe onderdelen, die al een tijdje wees zijn, en voor een bodemprijs een nieuw leven kunnen leiden op jouw motor.

 class=


Bestellen is kinderspel: je klikt de artikelen zonder enige vertraging in je virtuele winkelmandje (staat onderaan) via de ‘Koop nu’-knop, registreert je simpel via je e-mailadres, kiest je bezorg- en vervolgens betaalopties en je bent klaar. Een mailtje bevestigt je bestelling, waarna je enkel nog hoeft te wachten op de snelle levering. Makkelijk zat!

 class=

Meer info en shoppen?
http://www.motorshop-gent.be/webshop

Deel

Gerelateerde artikels

bagage op de motor

Ik ga op reis en ik neem mee…

Het motorseizoen is weer volop op gang getrapt, en dan komen ook de langere tripjes en reizen weer in het vizier. Minstens half zo leuk