Nieuw: Motorrijder Podcast!

Motorrijder Podcast

De gloednieuwe Motorrijder Podcast vertelt maandelijks wat er rolt en bolt in de wondere wereld der motorfietsen, bij monde van hoofdredacteur Pieter Ryckaert en redacteur Bart De Schampheleire.

In de allereerste aflevering hijgen Pieter en Bart na van het maken van de Koopgids, Motorrijders jaarlijkse catalogus met alle modellen die op de Beneluxmarkt verkrijgbaar zijn. Een aantal zaken vielen daarbij op, zoals de heerschappij van de paralleltwins en de grote afwezige in de vorm van de publiek geheime BMW R 1300 GS. Het tweetal legt uit welke vijf motoren uit de Koopgids ze zelf in de garage zouden willen, en tot welke zinsverbijsterende waanzin de 232 pagina’s dikke Koopgids hen dreef. Zo kocht Bart een Benelli TnT 899, een motor die als eerste randvermelding op Google ‘problems’ achter z’n naam krijgt. En Pieter maakt het zo mogelijk nog bonter door een Honda Deauville 650 aan te schaffen, een motor die hij passioneel haat.

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar