Nieuw: Motorrijder Podcast!

Motorrijder Podcast

De gloednieuwe Motorrijder Podcast vertelt maandelijks wat er rolt en bolt in de wondere wereld der motorfietsen, bij monde van hoofdredacteur Pieter Ryckaert en redacteur Bart De Schampheleire.

In de allereerste aflevering hijgen Pieter en Bart na van het maken van de Koopgids, Motorrijders jaarlijkse catalogus met alle modellen die op de Beneluxmarkt verkrijgbaar zijn. Een aantal zaken vielen daarbij op, zoals de heerschappij van de paralleltwins en de grote afwezige in de vorm van de publiek geheime BMW R 1300 GS. Het tweetal legt uit welke vijf motoren uit de Koopgids ze zelf in de garage zouden willen, en tot welke zinsverbijsterende waanzin de 232 pagina’s dikke Koopgids hen dreef. Zo kocht Bart een Benelli TnT 899, een motor die als eerste randvermelding op Google ‘problems’ achter z’n naam krijgt. En Pieter maakt het zo mogelijk nog bonter door een Honda Deauville 650 aan te schaffen, een motor die hij passioneel haat.

De Motorrijder Podcast is te beluisteren op de gebruikelijke streamingplatforms, en natuurlijk ook gewoon hier op deze website.

Deel

Gerelateerde artikels

LiveWire ONE

LiveWire ONE maakt Europees debuut

LiveWire kondigt zijn entree op de Europese markt aan. Maar wacht, LiveWire was toch die elektrische Harley? Klopt, alleen is het model nu een merk

Kawasaki Promo Tour

Kawasaki trekt weer op Promo Tour

In mei en juni trekt Kawasaki opnieuw door de België en Luxemburg met een truck vol testmotoren. Je kan zestien verschillende modellen testen op dertig