Nieuwe Benelux-importeur voor Spidi, XPD, Nexx en Artonvel

De motorbranche is een distributeur rijker: vanaf 1 oktober is het nieuw opgezette Batavi Trading B.V. de kersverse importeur van de merken Spidi, XPD, Nexx en Artonvel. Met die vier merken begint het Nederlandse bedrijf meteen met een uit de kluiten gewassen portfolio. Voor wie de merken niet zou kennen: Spidi is sinds jaar en dag een Italiaanse grootmacht qua motorkleding en XPD is de bijbehorende laarzendivisie. Het Portugese helmenmerk Nexx timmert al enkele jaren hard aan de weg en is onder andere bekend van zowel z’n retrohelmen als de populaire X.WED2 adventurehelm. Het Franse Artonvel produceert dan weer stijlvolle motortassen voor op en naast de motor – omdat het oog ook wat wil.

Batavi Trading B.V. neemt voor alle merken het bestaande dealernetwerk over en heeft als doelstelling om die binnen de Benelux verder uit te breiden. Naar eigen zeggen hanteren ze daarbij een echte no-nonsense aanpak: Batavi wil elk merk direct uit eigen, grote voorraad leveren.
Voor productpresentaties of een kennismaking met een merk kunnen dealers terecht in de moderne showroom van Batavi Trading B.V. – die is gevestigd in Nieuwkuijk (vlakbij ‘s Hertogenbosch), lekker centraal in de Benelux.

Meer info? www.batavitrading.com of info@batavitrading.com!

 class=

Deel

Gerelateerde artikels

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.