Nieuwe Indian toerbuffel: Indian Pursuit

Indian komt met een nieuwe toerbuffel op basis van de Challenger bagger. De Indian Pursuit is voorzien van alle luxe die je al dan niet nodig hebt terwijl je de horizon achterna zit.

De Pursuit maakt in de basis dus gebruik van de Challenger. Fundering is de geweldige, vloeistofgekoelde 1.796cc vierkleps V-twin die opgetrokken lijkt uit pure natuurkracht. Dat betekent 121 pk, maar vooral 178 Nm. Dynamische tractiecontrole en hellingshoekgevoelig ABS houden een oogje in het zeil terwijl je naargelang de omstandigheden cruiset in Rain-, Standard- of Sport-modus.


De Indian Pursuit is voorzien van een hoger, instelbaar scherm en beenbescherming met ingebouwde speakers die verbonden zijn aan het notoir uitgebreide Indian infotainmentsysteem. Het 7″ TFT-touchscreen is uitgerust met Apple Car Play, gps en hopen informatie over de Pursuit. Het zadel is een comfortabeler, verwarmd exemplaar met de mogelijkheid om ook een duo mee te nemen; die krijgt trouwens extra steun in de rug dankzij de standaard topkoffer. Optioneel kan je het comfort nog verbeteren middels de elektronisch instelbare FOX achterveer die de veervoorspanning regelt.

De Pursuit is er in twee versies: Dark Horse (Black Smoke, Silver Quartz Smoke) en Limited (Black Metallic).

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor