Nineties Superbike Day Zolder op 13 juli

Nineties Superbike Day Zolder

Na het succes van vorig jaar keert de Motorsportschool in samenwerking met Motorrijder ook in 2023 weer terug naar de illustere jaren 90, het gouden decennium van de sportmotor, voor een Nineties Superbike Day op het circuit van Zolder.

Op donderdag 13 juli wordt er opnieuw een slot volledig gereserveerd voor nineties superbikes, goed voor vier keer twintig minuten rijden mét open uitlaat. Bovendien is er een aparte paddock gereserveerd voor de 90’s superbikes, én krijgen de deelnemers aan het eind van de dag een gratis barbecue aangeboden.

Stipt om 16u40 wordt er een parade georganiseerd voor bezoekers en hun nineties superbike. Ook als je dus niet deelneemt aan de circuitsessies loont het zeker de moeite om op 13 juli af te zakken naar Zolder. Zo kan je niet alleen meerijden met de parade, maar is er ook een pop-up museum met zowat alle nineties superbikes die ertoe doen, en bovendien is er een aparte parking voorzien voor wie met z’n 90’s superbike een kijkje komt nemen.

Schrijf je dus snel in voor de circuitdag of kom als toeschouwer langs en dompel je in het gezelschap van 916’s, R7’s, Fireblades, CBR’s,  ZXR’s, GSX-R’s andere FZR’s of YZF’s onder in de beelden, de klanken en de geuren van de nineties.

Wat: Nineties Superbikes • vrij rijden met open uitlaat, pop-up museum en barbecue
Waar: Circuit Zolder – Terlaemen 30 – 3550 Heusden-Zolder
Wanneer: donderdag 13 juli van 09u00 tot 17u00
Inschrijven: via deze link
Prijs: € 199,- voor 4 sessies circuitrijden + BBQ
GRATIS voor bezoekers met een 90’s SUPERBIKE inclusief exclusieve 90’s paddock

Deel

Gerelateerde artikels