Nineties Superbike Day Zolder op 19 september

nineties superbike day

Op algemene aanvraag keert de Motorsportschool in samenwerking met Motorrijder ook in 2024 weer terug naar de illustere jaren 90, het gouden decennium van de sportmotor, voor een Nineties Superbike Day op het circuit van Zolder.

Op donderdag 19 september wordt er opnieuw een slot volledig gereserveerd voor nineties superbikes, mét open uitlaat. Bovendien is er een aparte paddock gereserveerd voor de 90’s superbikes, en krijgen de deelnemers aan het eind van de dag een gratis barbecue aangeboden.

Stipt om 16u40 wordt er een parade georganiseerd voor bezoekers en hun nineties superbike. Ook als je dus niet deelneemt aan de circuitsessies loont het zeker de moeite om op 19 september af te zakken naar Zolder. Zo kan je niet alleen meerijden met de parade, maar is er ook een pop-up museum met zowat alle nineties superbikes die ertoe doen, en bovendien is er een aparte parking voorzien voor wie met z’n 90’s superbike een kijkje komt nemen.

Schrijf je dus snel in voor de circuitdag of kom als toeschouwer langs en dompel je in het gezelschap van 916’s, R7’s, Fireblades, CBR’s,  ZXR’s, GSX-R’s andere FZR’s of YZF’s onder in de beelden, de klanken en de geuren van de nineties.

Wat: Nineties Superbikes • vrij rijden met open uitlaat, pop-up museum en barbecue
Waar: Circuit Zolder – Terlaemen 30 – 3550 Heusden-Zolder
Wanneer: donderdag 19 september, van 9 tot 17 uur
Inschrijven: via deze link
Prijs: € 205,- voor circuitrijden + BBQ
GRATIS voor bezoekers met een 90’s superbike

Deel

Gerelateerde artikels