Nondeju, lät mær kømen!

Zie hier de Husqvarna Norden 901, een overheerlijk toetje na de oververhitte EICMA dag van gisteren. Deze Adventure is opgebouwd op basis van de KTM 790 Adventure R maar wel met het blok van de kakelverse Duke 890 R. Enige probleempje…het is een concept.

Damn, dat is balen, want na de recent qua Oostenrijkse bluf toch niet al te spectaculaire Duke en Adventure 790 snakken we naar gave allroad als deze. (Wellicht ten overvloede, Husqvarna was ooit Zweeds maar is al een paar jaar een 100% dochter van KTM). Maar goed, we moeten dus minimaal een jaartje wachten op deze 900 paralleltwin reisenduro met WP-veerwerk rondom en looks om te zoenen.

Als ‘ie al komt, want van het ook al zo gave 701 Aero-concept op de 2018 EICMA (Vitpilen met kuipje), die we dus dit jaar als productieversie hadden verwacht, hebben we tot op heden ook nog niets vernomen. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Als het niet té lang duurt, tenminste. Wat ons betreft: Vandaag nog!

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.