Norton koerst richting faillissement

Er gingen al even geruchten dat Norton in vieze papieren zat en die geruchten blijken nu bevestigd. Vandaag is bekend gemaakt dat Norton in concordaat (surseance van betaling) gaat omdat het met een achterstallige belastingschuld staat. Nog twee andere bedrijven van eigenaar Stuart Garners zakenimperium zijn betrokken in het nakende faillissement , waarvoor nu een oplossing wordt gezocht om de schulden terug te betalen.

Korte tijd geleden kondigde Garner nog een investeringsplan aan waarbij je kon inkopen op een soort aandelen, wat al op veel scepsis werd onthaald op sociale media. Dit werd gevolgd door de anekdote op Twitter van TT-legende John McGuinness die zich openlijk de vraag stelde of iemand Norton CEO nog had gezien de laatste tijd, waarop kort nadien een bericht volgde dat McGuinness met een Kawasaki zou aantreden tijdens de TT en niet met een Norton, zoals eerder aangekondigd.

Dit verhaal wordt vervolgd, wat wellicht niet meer opgaat voor het merk Norton, als je de CEO even buiten beschouwing laat.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar