Off-Grid Adventures

Off-Grid Adventures

‘Off-Grid Adventures’ bundelt twintig reisverhalen naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Zoals de Japanse kunsteilanden Naoshima en Teshima, het koraaleiland Vamizi in Mozambique, maar ook Noord-Korea, Siberië, Kirgizië, Tsjernobyl en Antarctica.

Ontdekkingsreiziger, motard en auteur Lien De Ruyck – wier prachtige verhalen je ook al in Motorrijder magazine kon lezen – trekt al meer dan tien jaar lang naar alle uithoeken van de wereld en neemt haar grenzeloze nieuwsgierigheid mee. Ze daagt je uit een avontuurlijk leven te leiden en met frisse verwondering naar de wereld te kijken. Haar nieuwste boek is een bron van inspiratie voor de moderne avonturier die ver van de platgetreden paden wil blijven, op zoek naar ervaringen om het leven te vieren, met respect voor de natuur en de plaatselijke bevolking. ‘Off-Grid Adventures’ is een luxueuze hardcover (256 pagina’s), bestellen kan via Liens website.

Meer info: sonderling.be

Deel

Gerelateerde artikels

Nolan X-1005 UC

Nolan 2024

N60-6 Sport, N70-2 GT en X-1005 UC. Het zouden kinderen nummer 12, 13 en 14 van Elon Musk kunnen zijn, maar achter deze rare codenamen