Aflevering 11 – december 2023

De Sint is in aantocht en ook Kerst & Nieuw loeren om de hoek, hoog tijd om terug te blikken op het voorbije motorjaar. In het decembernummer van Motorrijder zetten we onze favoriete motoren van 2023 op een rijtje, in deze aflevering hebben we het over de motoren die het net niet haalden … en de tegenvallers van 2023.

Viel absoluut níét tegen: de EICMA in Milaan. Massa’s volk, massa’s standhouders en natuurlijk massa’s motornieuws. Massa’s kilometers ook voor redacteur Dries, die op weg naar de EICMA uittestte of je met een Rieju Aventura 500 daadwerkelijk met één tankbeurt duizend kilometer ver komt. Bart ging dan weer aan de rol met Suzuki’s nieuwste allroad, de GSX-S1000GX. Rolde ook, maar dan niet helemaal zoals hij voor ogen had: Jorge Martin. We blikken terug op de titelstrijd tussen Bagnaia en Martin, benieuwd wat het volgende MotoGP-seizoen zal brengen.

Eindejaar betekent natuurlijk cadeautjes, dus Kerstman-van-dienst Stefaan schenkt in deze aflevering van de Motorrijder Podcast – nog steeds met de steun van Richa, Dunlop, Shoei en Michelin – zomaar eventjes drie Motorrijder abonnementen weg. Luisteren is de boodschap!

Deel