PopBang 1975 Honda CB550 ZeBlower

De heren van PopBang uit Queensland aan de Australische Gold Coast doen niets liever dan oude motorfietsen een tweede leven schenken … zoals deze handgeschakelde CB550 ‘ZeBlower’ uit 1975 die ze vorige zomer afwerkten.

Van stuur tot achterwiel, bijna alles aan deze motorfiets is handgemaakt en uniek. Vooral de op maat gemaakte Girder-type voorvork en het mooie 21” gespaakte wiel springen in het oog. Maar ook de uitlaat, het zadel en het kontje zijn ware kunstwerkjes. De tank is standaard, maar werd van een mooie laklaag en een Monza-tankdop voorzien.

Het motorblok werd compleet opnieuw opgebouwd en voorzien van een Aisin AMR300 Supercharger. Maar het coolste is misschien wel die naam…


Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.