Rev’It! Avertum Tech-Air

Rev’It! Avertum Tech-Air

Wat goed is hoef je niet opnieuw uit te vinden, vandaar dat het Avertum airbagvest van Rev’It! gebruikmaakt van de Tech-Air technologie die door Alpinestars op punt werd gezet. Het Avertum vest (beschikbaar in XS tot 4XL) draag je onder je motorjas en rekent op de informatie van drie geïntegreerde gyroscopen en evenveel versnellingsmeters om te bepalen of de airbag in actie moet schieten of niet.

Hoewel de airbag en de bliksemsnelle activatie van het systeem (veertig milliseconden) al een bijzonder hoge beschermingsgraad garanderen, koppelt Rev’It! de airbag van het Avertum jack aan een geïntegreerde rugbeschermer. De lithium-ion batterij houdt de airbag tot ongeveer dertig uur actief, opladen doe je met een magnetische micro-USB-lader. Om de goede werking van het airbagvest te kunnen garanderen adviseert Rev’It! om het kledingstuk minstens iedere twee jaar in te leveren voor controle en onderhoud, bij intensief gebruik loopt dat op tot om de zes maanden. De controle en het onderhoud kunnen uitgevoerd worden door een Tech-Air servicecenter.

Meer info: www.revitsport.com

Rev’It! Avertum Tech-Air

Deel

Gerelateerde artikels

Nolan X-1005 UC

Nolan 2024

N60-6 Sport, N70-2 GT en X-1005 UC. Het zouden kinderen nummer 12, 13 en 14 van Elon Musk kunnen zijn, maar achter deze rare codenamen