Rev’It Hyperspeed 2 GT Air

Rev’It Hyperspeed 2 GT Air

Wat? Een sportieve, luchtige motorjas voor zomerritten.

Waarom? Omdat alles wat leeft lucht nodig heeft (antwoorden we ook steevast als iemand ons erop wijst dat onze gulp open staat).

Hoe werkt het? Als motorrijder zijn we volledig overgeleverd aan de grillen van Moeder Natuur zodat het op de motor altijd té is: te koud, te nat of te warm. In dat laatste geval wil je uiteraard zo licht mogelijk gekleed op de motor zitten, maar in teenslippers en short over de Autobahn knallen is vanuit veiligheidsoogpunt niet zo’n … koel idee. De Hyperspeed 2 GT Air van Rev’It is grotendeels uit superademend mesh opgebouwd, maar voegt daar wel de noodzakelijke bescherming van schouders en ellebogen aan toe. Je combineert de Hyperspeed 2 GT Air met een losse rugbeschermer of gebruikt het daarvoor voorziene steekvak op het rugpand van de jas. Met een lus onderaan het rugpand kan je de zomerjas aan de riem in je motorjeans koppelen. Wil je na een bloedhete dag afkoelen, kruip dan samen met de Hyperspeed 2 GT Air in de wasmachine want de motorjas mag op maximum dertig graden gewassen worden. De Hyperspeed 2 GT Air is er in vier kleuren (zwart/geel, zwart/rood, zwart/wit, zwart/blauw) en zes maten (S tot 3XL).

Meer info: revitsport.com

Deel

Gerelateerde artikels

Nolan X-1005 UC

Nolan 2024

N60-6 Sport, N70-2 GT en X-1005 UC. Het zouden kinderen nummer 12, 13 en 14 van Elon Musk kunnen zijn, maar achter deze rare codenamen