Rieju lanceert E-Tango

Rieju E-Tango

Rieju komt met de E-Tango, een elektrische crosser die beschikbaar is als 45 km/u bromfietsuitvoering in zowel een SM- als OffRoad-variant. Geinig is dat je met de E-Tango maar liefst 242 Nm koppel achter de hand hebt, om optimaal gebruik te kunnen maken van de batterijduur en vermogensafgifte zijn er drie rijmodi: Turtle, Rabbit en Rocket.

De E-Tango is opgebouwd rond een stalen perimeter frame, instelbare UPSD met 200 mm veerweg, instelbare monoshock achter, 210 mm remschijven met hydraulische vierzuigerremklauwen en 19 en 18 inch wielen.

Rieju E-Tango

De SuperMoto variant heeft 17” wielen met straatbanden, is voorzien van een lager zadel (830 mm) en is uitgerust met een systeem voor regeneratief remmen. De Rieju E-Tango is goed voor 78 kg rijklaar, met de snellaadfunctie is de uitneembare 43 Ah accu binnen vier uur volledig opgeladen.

Naast de straatlegale OffRoad-variant is er ok nog een uitvoering voor puur offroadgebruik met een standaardvermogen van 5 kW. Wil je het maximale uit de E-Tango halen, dan is er een fabrieksupgrade mogelijk naar het volledige vermogen van 10,5 kW. Bij die softwarematige fabrieksupgrade is er overigens wel een meerprijs van toepassing én vervalt de garantie. De E-Tango is te koop voor 5.999 euro, meer info vind je op de website.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki waterstof

Kawasaki demonstreert motorfiets op waterstof

Enkele dagen geleden heeft Kawasaki op het circuit van Suzuka enkele demonstratierondjes gereden met ‘s werelds eerste motorfiets op waterstof. De ICE (Internal Combustion Engine,

Wegmarkering

Innovatieve wegmarkering redt levens

Wie het voorbije jaar in de Eifel ging motorrijden, heeft op sommige plaatsen misschien al een nieuw soort van belijning opgemerkt die de veiligheid van