Rijderswissel MotokicX GPmanager

In de running voor de winst in de MotokicX GPmanager competitie? Of snode plannen om serieus terrein goed te maken en toch die Suzuki TL1000R te winnen? Let dan goed op, de tijd voor de rijderswissel is weer aangebroken! 

Vanaf maandag 28 september tot vrijdag 9 oktober, tussen de GP’s van Catalunya en Le Mans, mag je maximaal twee coureurs van je team inwisselen voor andere coureurs uit dezelfde klasse.

Om gebruik te maken van deze eenmalige optie om je teamsamenstelling te wijzigen, betaal je € 2,95. Maak van tevoren een berekening of deze ‘strategische wijziging’ jouw team nog aan de eindoverwinning kan helpen. Maar onthoud dit: de twee winnende teams van vorig jaar meldden zich pas na afloop van de Italiaanse Grand Prix voor het eerst in de top 10. Een uitzonderlijke prestatie, ingezet door een geniale teamwissel van de beide managers tijdens de zomerstop.

Wissel rijders

Deel

Gerelateerde artikels

Louis offroad team

Louis.be gaat offroad

Webshop Louis.be breidt heeft gamma uit met een reeks offroad-gerichte merken en producten, om zo hun cross- en eunduro-klanten nog beter te kunnen bedienen. De