RST Adventure-X

RST Adventure-X

Dit topmodel uit RST’s trail-gamma zit al enkele jaren in de collectie en wordt regelmatig geüpdatet. Dat gebeurt aan de hand van de input van meervoudig Dakar-deelnemer en technisch adviseur bij RST Mick Extance. Zo werd de Adventure-X drie centimeter langer ten opzichte van de vorige generatie, voor meer comfort en extra bescherming tegen de elementen.

Het SinAcqua-membraan maakt de jas waterdicht, terwijl de uitneembare thermische voering (die in het opbergvak op de rug past) beschermt tegen kou. Zoek je warmere oorden op, dan zorgen de vernieuwde ventilatieopeningen voor de nodige verfrissing. Verschillende verstelriempjes garanderen een uitstekende pasvorm, uiteraard is de Adventure-X voorzien van protectie op alle juiste plekken.

De jas biedt ook ruimte aan een drinksysteem en is uitgerust met een verbindingsrits voor de bijpassende motorbroek. Verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL, deze Camo Dark Navy is het nieuwe kleurtje in de Adventure-X collectie.

Meer info: mybihr.com

Deel

Gerelateerde artikels

Nolan X-1005 UC

Nolan 2024

N60-6 Sport, N70-2 GT en X-1005 UC. Het zouden kinderen nummer 12, 13 en 14 van Elon Musk kunnen zijn, maar achter deze rare codenamen