Feestelijke seizoensopening bij ChromeBurner Motorgear op 6 april

Chromeburner

Het is tijd om de motoren uit de winterslaap te halen en de lente te verwelkomen, want het motorseizoen gaat van start! Om deze gelegenheid op spectaculaire wijze te vieren, nodigt ChromeBurner Motorgear alle motorliefhebbers uit voor een groot evenement: Start Your Season. Iedereen is van harte welkom in de showroom in Nieuwkuijk, vlakbij ‘s Hertogenbosch, op 6 april tussen 10:00 en 17:00 uur.

Tijdens de seizoensopening is er heel wat te beleven. Neem een kijkje bij de brullende motoren op de testbank, laat je helm gratis schoonmaken bij de Helmet Wash en shop met korting in de showroom. Of doe mee aan een winactie en maak kans op een te gekke prijs! Probeer bijvoorbeeld zo lang mogelijk te blijven hangen bij het spijkerbroekhangen, of probeer een strike te gooien bij het helmbowlen. Natuurlijk is er ook heerlijk eten te verkrijgen en serveren we gratis koffie. Voor de kleintjes staat er een springkussen klaar.

Of je nu een ervaren rijder bent of net begint, dit is een evenement dat je niet wilt missen. Voor meer informatie, check de website!

Deel

Gerelateerde artikels

bagage op de motor

Ik ga op reis en ik neem mee…

Het motorseizoen is weer volop op gang getrapt, en dan komen ook de langere tripjes en reizen weer in het vizier. Minstens half zo leuk