Seizoenstart bij MKC Moto: win een Yamaha XSR700 Xtribute!

Yamaha XSR700 XTribute MKC Richa

Het motorseizoen is zo stilaan losgebarsten, en dat gaat ook bij MKC Moto niet onopgemerkt voorbij. Meer nog: tot en met 14 april maak je bij MKC kans op talloze prijzen, met als hoofdprijs een gloednieuwe Yamaha motorfiets. Bij besteding van 100 euro krijg je automatisch één winkans. Maar dat is niet alles, want bij aankoop van een nieuwe motoruitrusting krijg je 20 % korting op een tweede product.

De prijzenpot is indrukwekkend, hoofdprijs is zoals gezegd de Yamaha XSR700 Xtribute, tweede prijs is een Richa Infinity 2 Adventure outfit inclusief laarzen en handschoenen, voor de derde prijs worden drie Shoei Neotec 3 systeemhelmen weggegeven. Grijp je naast de ‘grote’ prijzen, geen nood: als troostprijs worden ook nog 25 cadeaukaarten van 50 euro uitgereikt, besteedbaar bij MKC Moto. De totale waarde van de prijzenpot bedraagt zo maar liefst 14.000 euro.

Deelnemen aan de seizoenstartactie kan door in de periode van 15 maart t/m 14 april online of in een van de 18 winkels in Nederland, België en Oostenrijk een aankoop te doen. De winnaars worden op 15 mei 2024 bekendgemaakt. Meer info en de actievoorwaarden vind je op de website van MKC Moto.

MKC Moto Richa Yamaha

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij