SSP, SSK en SBK aan de rol tijdens de 4 Hours of Spa Classic

Onder de vleugels van de langverwachte 24H van Spa (2-5 juni) organiseert DG Sport ook de 4 Hours of Spa Classic. Voer voor liefhebbers van Young Timers ofte motorfietsen gebouwd tussen 1980 en 2001…

“De 4 Hours of Spa Classic heeft als voornaamste doel om niet-professionele teams te laten proeven van endurance-racen, en dit voor een aanvaardbaar budget en in een omgeving die passie en gezelligheid uitstraalt”, licht Florian Jupsin, Bike Manager bij DG Sport, toe.


Concreet zal het deelnemersveld van de 4 Hours of Spa Classic worden opgedeeld in twee verschillende categorieën: de ‘Young Timers Pro’, waarbij één motorfiets wordt gedeeld met twee of drie rijders, en de ‘Young Timers’ voor teams die één motor per rijder inschrijven.

In elk van categorieën zal er in een Supersport-, Superstock- en Suberbike-klasse worden gestreden. Het uiterlijk van de machines is vrij, maar ze moeten wel voldoen aan de technische specificaties die in het reglement zijn vastgelegd.

Het is nog even wachten op de update van de website, maar binnenkort zou alle info beschikbaar moeten zijn op de website www.spa4hours.com.

Deel

Gerelateerde artikels