Superbiker Mettet: 10 duo weekendtickets te winnen

Superbiker 2023

UPDATE: alle tickets zijn de deur uit!De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Komend weekend heeft in Mettet de Superbiker plaats. Het concept is genoegzaam bekend: de grootste internationale sterren nemen het in verschillende categorieën en in een razend tempo van opeenvolgende races tegen elkaar op. Bovendien heeft tijdens de Superbiker ook de finale van het WK Supermoto plaats.

De Superbiker was altijd al een evenement waar de sfeer en randanimatie een belangrijk deel uitmaakt van het geheel; dus reken ook op stuntshows, freestyle, speedway en uiteraard het After Race Festival, met coverbands op vrijdagavond en een afterparty met dj’s op zaterdagavond.

Wij mogen 10 duotickets weggeven, goed voor toegang voor twee op vrijdag, zaterdag en zondag. Wat je daarvoor moet doen? Vooral heel snel zijn, want de eerste 10 gaan met de tickets lopen!

Stuur dus als de bliksem een mailtje naar info@motorrijder.be met als onderwerp ‘Superbiker’. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij