TMAX groeit groter: 560

Met z’n TMAX heeft Yamaha inmiddels bijna twee decennia de referentie qua motorscooters binnen de gelederen – getuige de 275.000 verkochte stuks tot nu toe.

Om ook de nieuwe de scepter te laten zwaaien, voorziet Yamaha in een groter (560cc), sterker (+3,5% vermogen, +6% koppel) en kwieker accelererend Euro5-blok, waarvan zowel de koeling, luchttoevoer, de kettingspanner als de tractiecontrole werden herbekeken. Dunner materiaal zorgt niet alleen voor een lichtere demper, maar ook voor een potentere sound, terwijl de 2020 TMAX ook pronkt met nieuwe ledverlichting (inclusief richtingaanwijzers), aangepaste vering en dito kuipwerk.

Daarnaast presenteert Yamaha ook een TMAX Tech MAX, die standaard een elektrisch windscherm, cruisecontrole, handvatverwarming, zadelverwarming en instelbare achtervering meekrijgt. De ultieme, full-option TMAX, zeg maar.

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij