Trevor DTRE Stella

Nee, het is niet raar als je nog nooit van Trevor Motorcycles gehoord hebt. Het merk werd namelijk nog maar onlangs opgericht.

Dat ging zo: in de lente van 2018 werkten twee vrienden samen aan een ander motorproject in een klein kuststadje bij Barcelona. Hun vervoer ter plekke bestond uit vintage dirt bikes waarmee ze boodschappen deden en zich amuseerden op de zandwegen, en van daaruit ontstond het idee om een duurzame, elektrische motorfiets te bouwen die zowel in de stad als offroad zijn mannetje zou kunnen staan.


Het resultaat is de Trevor DTRE Stella, een cleane fiets met duidelijke flattrack-invloeden. Tech specs: 15 pk (11 kW, dus geschikt voor een A1-rijbewijs) en 260 Nm. De Stella wordt met de hand gebouwd in België en is met 14.495 euro dan ook bepaald niet goedkoop, al krijg je voor dat geld wel topcomponenten zoals Öhlins voor en achter.


De Stella DTRE is er ook in een ‘Dirt Track Only’-versie, die is met 12.995 euro een tikje goedkoper dan de straatlegale versie.

Meer info over het merk en de Stella DTRE vind je op de website.


Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor