Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Vaderdag kleur in en win

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben namelijk drie coole kleurplaten van Woefie Art die je kan afdrukken en inkleuren – het is weer eens wat anders dan met papier-maché een sleutelboshouder in elkaar zitten knutselen. Om jullie extra te motiveren gooien we er ook nog een prijs tegenaan, want we hebben drie maal een TT Isle of Man Ride On The Edge 3 PS5 game* weg te geven!

Daar hoef je niet eens veel voor te doen: neem een foto van jouw ingekleurde plaat en stuur ‘m naar info@motorrijder.be met als onderwerp ‘Vaderdag’. Bladmanager Droes, de vader van de redactie, ook wel de vader van dit blad en welja, eigenlijk gewoon God de Vader, kiest de leukste drie inzendingen eruit. Vergeet dus niet om je naam en adres te noteren in het mailtje, zodat we de winnaars hun prijs kunnen toesturen. Jongeluitjes aller landen, scherp jullie kleurpotloden!

Download de kleurplaten hier

Vaderdag kleurplaten

*Motorrijder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor hoogoplopende familieruzies over wie er eerst op de PS5 mag, jij of papa

Deel

Gerelateerde artikels