Valentino Rossi: The GOAT

Heb je onze Rossi Special intussen helemaal verslonden, maar krijg je maar niet genoeg van ‘s mans indrukwekkende carrière? Wij eigenlijk ook niet. Reden genoeg om deze documentaire van BT Sport eens onder de aandacht te brengen.

Suzy Perry praat de boel op professionele wijze aan elkaar en interviewt in deze drie kwartier durende docu zowat alle legendarische rivalen die met Valentino Rossi te maken kregen tussen zijn debuut in 1999 en het afscheid eind 2021. Zowat alle cruciale inhaalmanoeuvres passeren de revue, zo ook dat van Biaggi op Suzuka in 2001. Rossi noemt hem zijn grootste rivaal ooit, maar geeft meteen mee dat ze het grootste respect voor elkaar hebben. Meer zelfs, de twee vinden het nu zelfs fijn om elkaar terug te zien. Het kan verkeren… In elk geval: Rossi, the Greatest of All Times? Voor ons alvast wel… Enjoy!

Deel

Gerelateerde artikels

Grand Prix Le Mans 2023 1000 GP

1000 Grand Prixs

In 1949 vond op het Eiland Man de allereerste Grand Prix voor motoren ooit plaats. Een tweetal weken geleden, zo’n 74 jaar later, mochten we

Le Mans Bastianini 2022

MotoGP-circuits: Le Mans

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.