Vanaf deze maand in de zalen: ‘The Bikeriders’

The Bikeriders

Vanaf deze maand te zien in de bioscoop: ‘The Bikeriders’, over de opkomst van The Vandals, een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten. De nieuwste film van regisseur Jeff Nichols zoomt in op de evolutie die de club doormaakt van vergaarbak voor outsiders naar een meer sinistere bende die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep in het gedrang brengt.

In de hoofdrollen zien we o.a. Austin Butler (voornamelijk bekend van z’n rol als Elvis in de gelijknamige biopic), Tom Hardy (Peaky Blinders, Dunkirk, The Revenant, Inception…) en Norman Reedus (The Walking Dead). Maar wij kijken natuurlijk ook voor de motoren, leuk detail is bijvoorbeeld dat het design van de 2024 Harley-Davidson Hydra-Glide Revival geïnspireerd is op de motorfietsen die worden gereden in deze film.

‘The Bikeriders’ is overigens niet alleen in de grotere zalen te zien, ook een flink aantal kleinere/onafhankelijke cinema’s heeft deze film geprogrammeerd. Check de websites van de verschillende bioscopen voor exacte speeldata en uren.

Deel

Gerelateerde artikels

Wegmarkering

Innovatieve wegmarkering redt levens

Wie het voorbije jaar in de Eifel ging motorrijden, heeft op sommige plaatsen misschien al een nieuw soort van belijning opgemerkt die de veiligheid van