VANUCCI VUJ-2

Vanucci VUJ2-

Motorrijders herkende je twintig jaar geleden van een kilometer afstand wegens gehuld in zwart leder, dat was toen zo ongeveer het enige materiaal dat voldoende bescherming bood en qua kleuren viel er in het tijdperk van de zwart-wittelevisie sowieso niet veel te kiezen. Dat is nu wel even anders, met dank aan de moderne technologie en de mode.

De Vanucci VUJ-2 (kon daar geen hippere naam voor bedacht worden?) is een motorhoodie van slijtvast materiaal waardoor er geen extra aramide voering nodig is. De kangoeroezak (uiteraard vooraan, kangoeroes met een rugbuidel zijn zeldzaam) sluit je met twee ritsen, de hoodie heeft een aansluitende pasvorm, level-2 schouderprotectoren en traploos in de hoogte verstelbare protectoren op de ellebogen. In een pocket in het rugpaneel kan je een optionele rugbeschermer van Sas-Tec of 4Sevn plaatsen. De hoodie is enkel in grijs beschikbaar, in de maten 48 tot 58.

Meer info: www.louis.be

Deel

Gerelateerde artikels

Nolan X-1005 UC

Nolan 2024

N60-6 Sport, N70-2 GT en X-1005 UC. Het zouden kinderen nummer 12, 13 en 14 van Elon Musk kunnen zijn, maar achter deze rare codenamen