Vernieuwde Kawasaki Ninja 650

Met het oog op de Euro5-normen heeft Kawasaki z’n Ninja 650 onder handen genomen voor 2020. De allround sport-toerder krijgt door de aanpassingen aan het blok niet alleen schonere emissies, maar ook een hoger koppel in het midden gebied. De Ninja 650 is ook opnieuw leverbaar in 35 kW (A2 rijbewijs). De nieuwe styling  leunt sterk aan bij de ZX-6R die vorig jaar werd gelanceerd, daarbij krijgt de Ninja LED-koplampen en een 10,9 cm TFT display met onder andere Bluetooth smartphone connectiviteit, versnellingsindicator, schakellamp, brandstofmeter en ECO indicator. Netjes.

Een van de drie nieuwe kleurenopties voor 2020 is het zogeheten Lime Green / Ebony  is gebaseerd op de WorldSBK motor van vijfvoudig wereldkampioen Jonathan Rea. De twee andere nieuwe kleurstellingen zijn: Metallic Spark Black en Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black.

De nieuwe 2020 Kawasaki Ninja 650 komt ergens begin volgend jaar naar de groene showrooms. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor