Voor en door motorrijders: ikwilvanmijnmotoraf.be

In een eerder bericht kon je al lezen hoe ikwilvanmijnmotoraf.be motorrijders helpt met de verkoop. Maar wist je dat ikwilvanmijnmotoraf.be een platform is dat gecreëerd werd door motorrijders omdat hun eigen ervaring met het verkopen van een motor via de normale wegen niet bepaald handig was verlopen? Dat moest beter kunnen, en daarom staat ikwilvanmijnmotoraf.be al jaren klaar om het motorverkopers zo makkelijk mogelijk te maken.

Het belangrijkste: het de verkoper zo makkelijk mogelijk maken

Het doel van ikwilvanmijnmotoraf.be is om het de verkoper zo makkelijk mogelijk te maken door persoonlijke hulp bij de verkoop te bieden. Verkoop je zelf je motor, dan komt daar namelijk heel wat bij kijken. Een advertentie maken, een tekstje schrijven, de waarde bepalen … maar dan begint het pas. Onderhandelen met geïnteresseerden kan soms best lastig zijn, om nog te zwijgen van onrealistische bieders, oplichters of proefritjes die verkeerd aflopen. Ikwilvanmijnmotoraf.be wil een totaal andere beleving bieden door de verkoper tijdens het volledige verkoopproces alle zorgen uit handen te nemen.

Ze stellen een uitgebreid netwerk van meer dan 800 motorhandelaars beschikbaar. Het enige wat jij hoeft te doen is de motor aanmelden, van daaruit nemen zij het over. De motor zal verschijnen in een voor particulieren afgesloten veiling, tijdens die online veiling kunnen de aangesloten dealers bieden op de motor. De specialisten van ikwilvanmijnmotoraf.be zorgen ervoor dat alle essentiële data van de motor genoteerd wordt en nemen de onderhandeling van jou over. Het hoogste bod wordt aan jou teruggekoppeld, en jij bepaalt helemaal vrijblijvend of je akkoord gaat. Pas als jij bevestigt dat je akkoord gaat met het bod, is de motor verkocht. Vervolgens komt de koper langs om ‘m op te halen.


Wat maakt ikwilvanmijnmotoraf.be dan zo anders?

Dat is simpel: de mensen die er werken. Jij krijgt geen automatische biedingen, het team gaat bij elke motor na wat de best mogelijke oplossing is. Speciaal voor jouw motor gaan ze op zoek naar de juiste motorhandelaar. Ze onderhandelen voor jou en houden contact met handelaars om hen van de volledige informatie te voorzien. Want elke motor is namelijk anders. Zo is ook de handelaar volledig op de hoogte van de staat van de motor, dat voorkomt teleurstelling achteraf. Ikwilvanmijnmotoraf.be wil dat het voor iedereen eerlijk verloopt. Komt de koper langs en is de motor niet zoals omschreven, en kan de koper dat aantonen, dan mag de koper een ander bod doen. Daar hoeft de verkoper uiteraard niet mee akkoord te gaan. Onze klantenservice staat altijd klaar voor gevallen als deze, zodat er samen een goede oplossing gezocht kan worden. Is de motor zoals omschreven, dan neemt de koper de motor mee voor het afgesproken bedrag, gegarandeerd!

Ikwilvanmijnmotoraf.be is dus een volledig onafhankelijke partij

Zelf kopen ze dus geen motoren in, ze bemiddelen tussen de koper en verkoper. Ze staan de verkoper bij van aanmelding tot overdracht. De koper is altijd een geverifieerde handelaar. Daarnaast wordt de handelaar ook continu gecontroleerd door ikwilvanmijnmotoraf.be, zodat jouw motor gegarandeerd wordt opgehaald door een betrouwbare en eerlijke koper. Wist je trouwens dat alle medewerkers echt affiniteit hebben met motoren? Een service voor en door motorrijders dus.


Is ikwilvanmijnmotoraf.be echt gratis voor de verkoper?

Of de motor nu via hen verkocht wordt of niet, de service van ikwilvanmijnmotoraf.be is echt gratis. Misschien wil je er nog even over nadenken, ook dat is mogelijk. Mocht je akkoord gaan, dan is de motor direct verkocht. Je kan vervolgens een afspraak maken met de koper, zodat de motor op een voor jou geschikt tijdstip en datum wordt opgehaald. De betaling en het bewijs van overdracht wordt ter plaatse afgehandeld.

Wil je meer lezen over de precieze werkwijze, stap voor stap? Kijk dan eens hier.

Deel

Gerelateerde artikels