VT Motors in Opwijk opent nieuwe showroom

VT Motors Opwijk

Op zondag 12 februari wordt de nieuwe VT Motors showroom officieel geopend! Wat ooit begon met een kleine shop wordt nu een volledig nieuwe showroom inclusief professionele werkplaats.

Zeventien jaar geleden besloot Tom Vrijders om zijn opgebouwde expertise te verzilveren en een eigen zaak te starten. En met succes, want de kleine shop aan het station van Opwijk barstte al snel uit zijn voegen. In 2010, vier jaar na de opstart, verhuisde VT Motors naar een groter pand aan de Nanovestraat.

De persoonlijke aanpak van VT Motors wordt duidelijk gewaardeerd bij de vele trouwe klanten, want de zaak blijft groeien en bloeien. Een nieuwe uitbreiding drong zich op, en op 12 februari is het zover: dan opent VT Motors een volledig nieuwe showroom inclusief professionele werkplaats op het vertrouwde adres aan de Nanovestraat 71. Ga dus zeker een kijkje nemen!

Wat? Grote opening nieuwe showroom VT Motors
Wanneer? Zondag 12 februari 14.00u – 18.00u
Waar? Nanovestraat 71, Opwijk

VT Motors is Officieel Kawasaki-dealer en dealer van Brixton, Niu, Peugeot, Sym en Rieju. Daarnaast biedt VT Motors een mooi aanbod tweedehandsmotoren die stuk voor stuk een grondige en strenge inspectie ondergaan voordat ze worden aangeboden. Meer info: www.vtmotors.be

Deel

Gerelateerde artikels