Win: 10 duotickets voor Chimay Classic Bikes 2019

Jazeker, ‘t is alweer die tijd van ‘t jaar: op 19, 20 en 21 juli vindt de 26e editie van Chimay Classic Bikes plaats op het voormalige stratencircuit! Tijdens dat weekend verwelkomt de legendarische Henegouwse omloop niet minder dan 450 (oud)racers en 500 motoren. Een stevig donderende, in blauwe tweetaktwalmen gehulde ode aan de historische racebaan en ditto machines die al jaren niet enkel verzamelaars maar ook gepassioneerden allerhande over de taalgrens weet te lokken. Naast de schitterende classics en (zijspan)races, kan je tijdens ‘t weekend ook genieten van een driedaagse motorruilbeurs en een concert op zaterdagavond. Ga dat zien!

Weekendtickets kosten 25 euro in voorverkoop (30 euro ADD), dagtickets kosten 30 euro op zaterdag en 20 euro op zondag. Camping is steeds inbegrepen en kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

Win-win-win!
Ga je liever gratis naar Chimay? Dat kan! Wij hebben namelijk 10 gratis duotickets voor jullie liggen! Beantwoord gewoon even volgende vraag en wie weet mag jij komend weekend gratis naar Chimay Classic Bikes!

Dat ze in Chimay niet enkel weten hoe ze straatraces of motorevenementen moeten organiseren weet iedereen die ooit een blauwe, rode of witte Chimay door z’n keelgat heeft gemikt. Maar wat is er zo speciaal aan het brouwproces van de Grande Réserve uit diezelfde brouwerij?

Stuur je antwoord als de bliksem naar jelle@motorrijder.be en wie weet… Succes!

Deel

Gerelateerde artikels