WIN: 25 vrijkaarten voor het BK Supermoto in Mettet!

Voor de start van het Belgisch Kampioenschap Supermoto – op het aangepaste Circuit Jules Tacheny in Mettet – zullen op 17 maart 2019 ongeveer 180 piloten verzamelen op de startgrid – in talloze verschillende categorieën. En 25 gelukkigen onder jullie kunnen daar gratis bij zijn!

In Mettet wordt al 32 jaar een legendarisch Supermoto-evenement op touw gezet: de Coyote Superbiker. Vorig jaar verzamelden maar liefst 400 piloten van 22 verschillende nationaliteiten voor dit driedaagse, uiterst spectaculaire evenement. In die geest is ‘t dan ook logisch dat RUMESM, in samenwerking met de FMB, de openingsronde van het Belgisch Kampioenschap Supermoto en de BeNeCup organiseert. Voor de start van het Belgisch Kampioenschap Supermoto – op het aangepaste Circuit Jules Tacheny in Mettet – zullen op 17 maart 2019 ongeveer 180 piloten plaatsnemen op de startgrid – in talloze verschillende categorieën. Daarbij blijft de categorie “Prestige” de hoogst betwiste categorie, terwijl ook de spectaculaire “Quad”-reeks het publiek zeker zal bekoren. De winnaar van de Superquader van 2018, Maxim Cluydts, heeft zijn deelname alvast bevestigd. Komt dat zien!

Nog even trainen voor je deelneemt? Dat kan ook: de laatste RUMESM Supermoto-trackday van het winterseizoen vindt symbolisch plaats op zaterdag 16 maart, daags voor de openingsronde van het Belgisch Kampioenschap en de BeNeCup Supermoto. Wil je (daarna) deelnemen in een van de reeksen, dan kan je die vanaf dit jaar een tientje voordeliger kopen via de nieuwe app My FMB-BMB

Geen race-ambities, maar wel zin om de start van het BK van wel erg dichtbij mee te maken? Voor amper 10 euro sta jij ofwel in de paddock mee te kijken, ofwel vanaf een van de natuurlijke hellingen naast het circuit, die een panoramisch zicht bieden op de wedstrijden. Kinderen onder 12 jaar komen er gratis in, oudere ‘kinderen’ kunnen altijd een kans wagen op één van de 25 gratis toegangstickets, door onze wedstrijdvraag correct te beantwoorden:

Wie werd Belgisch Kampioen Supermoto in de categorie Prestige in 2018?

Jullie (hopelijk correcte) antwoorden zijn welkom op info@motorrijder.be! Veel succes!

Deel

Gerelateerde artikels