Win-win-win: 15 vrijkaarten voor Petrol Factory!

Yeehaa! De Kruitfabriek, ROOKmotorfietsen en Sunday Morning Classics slaan de handen in elkaar voor een derde editie van Petrol Factory. Een hoogdag voor liefhebbers van cubic inches, chroom, PK’s en de geur van benzine.
En het beste nieuws van al: wij hebben 15 vrijkaarten te geef!*
(*Zie onderaan)

Wat?

 • MOTO EXPO
  Haal je hart op in de overdekte expo van een 60-tal unieke motorfietsen. In de Custom Corner stellen amateur en pro motorbouwers hun werk voor. In de small cc corner vind je juweeltjes met een kleine cilinderinhoud. In de dirt corner: retro trials, cross, enduro en scramblers. Nog honger? Smul van een selectie klassieke Britse, Japanse en Amerikaanse motorfietsen.
 • SHOWLANE
  Wandel langs het kanaal Brussel-Willebroek, dé showlane voor oldtimers custom cars en exoten op 2 en 4 wielen.
 • PETROL AMBIANCE
  Geniet van de Petrol markt, kinderanimatie. de keuken van Barboufz, frisse pintjes en live muziek.
 • POWER TOOL DRAG RACE
  Cirkelzagen, schuurmachines en haakse slijpers worden omgebouwd tot racemachines en leggen zo snel mogelijk een houten parcours van 20 meter af. Spektakel verzekerd!
 • RACE CORNER
  Een overdekte expo met een selectie van klassieke racewagens.
 • MOTO DEMO
  Krijg je kippenvel van het geluid van een vooroorlogse motorfiets of een knetterende tweetakt? Dan is er voor jou een demo waar bijzondere motorfietsen worden gestart.
 • PETROL PRIDE
  Een deskundige en gastvrije jury reikt prijzen uit voor de beste wagens en motorfietsen in verschillende categorieën. luchtgekoeld, Amerikaans, best gerestaureerde, meest originele, moped, youngtimers, vans, best of show, best dressed, …
 • BLUES JAM
  Beginneling of virtuoos, iedereen welkom. Drum, zanginstallatie, bas en gitaar versterkers aanwezig. Breng je instrument en jam mee. 

Waar?

De Kruitfabriek
Steenkaai 44D
1800 Vilvoorde

Wanneer?

Zondag 16 juni 2019
Van 11u tot 18u

Win-win-winnen?

Zit je na het lezen van bovenstaande info te popelen om richting Petrol Factory te trekken? Wil je er liefst van al gratis heen? Beantwoord dan als de bliksem onderstaande vraag:

Voor de ‘ROOK’ in ROOK Motorfietsen hebben oprichters Wouter en Yves een minder voor de hand liggende verklaring. Kan jij ons vertellen wat hun inspiratiebron precies was?

Antwoorden zijn welkom op info@motorrijder.be!

Deel

Gerelateerde artikels