Yamaha lanceert Kando Weeks

Yamaha Kando Weeks

Nog tot 30 september biedt Yamaha extra (inruil)voordeel bij aankoop van een nieuwe Yamaha motorfiets, en dat onder de noemer Kando Weeks. Wij spreken tot nader order geen Japans en u wellicht ook niet, maar ‘kando’ is Japans voor een gevoel van diepe tevredenheid en opwinding dat je overvalt als je iets van uitzonderlijke waarde en kwaliteit ontvangt. Ja, wij vinden ook dat ze in Japan verrassend veel betekenis in één woord gepropt krijgen; maar dat terzijde, belangrijker is dat je tijdens de Kando Weeks toch behoorlijk wat voordeel kan doen. 

Ruil je gedurende de Kando Weeks je huidige motorfiets in voor een nieuwe Yamaha met een cilinderinhoud tot en met 700cc, dan ontvang je 750 euro extra inruilvoordeel. Dat is bepaald niet verkeerd en maakt modellen als een Tracer 7, XSR700 en R7 nog bereikbaarder. Omdat heel wat Yamaha-modellen ook in 35kW-uitvoering beschikbaar zijn, hebben ook A2-rijders lekker veel keuze tijdens de Kando Weeks. Kies je voor nieuwe MT-09 35 kW of XSR900 35 kW, dan bedraagt de extra inruilbonus 1.000 euro, voor een MT-10 of MT-10 SP geldt zelfs een extra inruilbonus van 1.500 euro. Ook voor wie mikt op een R1 GYTR is er inruilvoordeel te scoren, 1.000 euro om precies te zijn. Meer info over de Kando Weeks vind je op yamaha-kando-weeks.be.

Yamaha Kando Weeks

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.