Yamaha organiseert opnieuw Digital Ride Out

Na een succesvolle editie in 2021, met meer dan 1.500 deelnemers, organiseert Yamaha ook dit jaar de Digital Ride Out, een motorzoektocht/puzzelrit met als hoofdprijs een MT-07.

Nu hebben motorrijders doorgaans geen extra zetje nodig om in het zadel te kruipen, maar Yamaha geeft er toch eentje: met de Digital Ride Out wil het merk motorrijders aanmoedigen om te gaan rijden.

De motorzoektocht/puzzelrit bevat een flink aantal routes doorheen de Benelux, de Digital Ride Out is uiteraard ook open voor niet-Yamaha-rijders. De winnaar kaapt een Yamaha MT-07 weg, de runner-up mag in de garage plaats maken voor een Yamaha XSR125, maar er zijn nog tal van andere prijzen te winnen zoals merchandise-pakketten, een motorjas en TomTom navigatiesystemen.

Elke rit begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer, tijdens de routes worden er allerlei vragen gesteld en kun je opdrachten uitvoeren, alle scores worden bijgehouden in een real-time klassement. De competitie loopt vanaf nu tot en met 12 augustus 2022.

De Digital Ride Out by Yamaha is gratis te downloaden voor iOS en Android. Iedere rijder is welkom, met of zonder Yamaha. Meer informatie vind je op de Yamaha website.

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Royal Enfield Slide School

Royal Enfield Slide School Benelux

Zo heel af en toe valt er een heel cool persbericht in onze mailbox. Zoals dit: Royal Enfield heeft in samenwerking met flattrack-rijder Maikel Dijkstra

BMW Museum

BMW Jubileumtentoonstelling in München

Ter gelegenheid van 100 jaar BMW Motorrad opende het merk een grote Jubileumtentoonstelling die een overzicht biedt van 100 jaar BMW Motorrad-geschiedenis. De expo zal