Motorvacature: Yamaha zoekt Service Coördinator

Onderdeel worden van de Yamaha familie? Dan is dit wellicht je kans. Voor Yamaha Motor Europe N.V. branche Benelux, op Schiphol-Rijk, is Yamaha op zoek naar een fulltime ervaren Service Coördinator.

Wat ga je doen?

Als Service Coördinator bied je technische ondersteuning aan het dealernetwerk met betrekking tot PTW & ATV en Marine. Tevens voer jij services en reparaties uit,  in overeenstemming met de onderhoudsrichtlijnen en -procedures. Je beantwoord vragen van dealers en wikkel je klachten af. Je vindt het leuk om actief bezig te zijn met de technische kant van onze producten en denkt in oplossingen.

Je  werkt nauw samen met de andere collega’s in het team en je bent vaak in onze werkplaats te vinden. Tevens heb je veel contact met de Sales Respresentatives en de Sales & Product Manager in Nederland, België en Luxemburg, onze dealers en de verschillende leveranciers en partners. Je bent voor de service  het eerste aanspreekpunt voor onze Nederlandse, Belgische en Luxemburgse dealers.

Het totale YMBNL-team bestaat vanaf 2021 uit 28 gedreven en gepassioneerde medewerkers die samen het beste willen voor dealers en eindgebruikers. Je bent een echte team player en maakt deel uit van de Sales & Product P&A & Service afdeling en je rapporteert aan de Sales & Product Manager P&A & Service.

Waar ben je verantwoordelijk voor:

  • Het bieden van technische ondersteuning aan het dealernetwerk
  • Beantwoorden van vragen en afhandelen van klachten
  • Deelnemen aan (inter)nationale events en PR activiteiten

Wie ben jij?

Een gemotiveerde collega, je bent authentiek en hebt passie voor dat wat je doet. Je bent in staat projecten en strategieën zelfstandig op te zetten, maar bent ook iemand die graag samenwerkt. Jij bent klaar om deze uitdaging aan te gaan en bent niet bang om nieuwe dingen te ondernemen.  Je bent een strategische denker, maar ook heel goed in het uitvoeren van je werk. Uiteraard zijn kwaliteit en professionaliteit twee belangrijke waarden voor jou. Geen dag is hetzelfde bij Yamaha!


Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een (V)MBO-niveau in werk en denkniveau en 3-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Technische kennis van motorfietsen, ATV’s en Marine producten;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, kennis van de Franse taal is een pre;
  • Affiniteit met de Yamaha producten;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs A, B en vaarbewijs.

Over Yamaha Motor Europe
Yamaha Motor Europe, branche Benelux (YMBNL) is verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van het merk Yamaha in de Benelux voor de productgroepen: Yamaha motorfietsen en scooters, buitenboordmotoren, Wave Runners, ATV’s & Side by Side, golf cars en generatoren.

Tevens is Yamaha Motor Europe, branche Benelux importeur van de bootmerken Buster, Yamarin, Linder, Pioner, en YAM. Voor al deze producten kan een beroep gedaan worden op een officieel netwerk van geselecteerde dealers.

Wat bieden wij jou?
Naast een competitief salaris, bieden we je een 13e maand, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een bonus! Je werkt in een internationale organisatie waar je volop kan leren en ontwikkelen. Het eerste contract is een tijdelijk contract, met de intentie deze met een onbepaalde tijd te verlengen.  

Natuurlijk, als Yamaha zijnde, kan je meedoen aan ons private lease programma voor motoren, krijg je korting op Yamaha producten en ondersteunen we in het behalen van je motor of boot rij-/vaarbewijs.

Contact:
Klinkt dit als jouw volgende baan? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief (in NL of EN). Je kan reageren via de volgende link: https://bit.ly/vacature-servicecoordinator   Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Recruitment@yamaha-motor.nl.

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.