BK Supermoto: 20 duotickets te geef!

BK Supermoto

Mettet is al 35 jaar de bakermat van de razend populaire Superbiker, het mag dan ook niet verbazen dat het BK Supermoto opnieuw zijn weg naar het Circuit Jules Tacheny heeft gevonden: op 11 en 12 maart wordt in Mettet een manche van het Belgisch en BeNeCup Supermoto Kampioenschap georganiseerd.

Supermoto is een van de spectaculairste motorsportdisciplines omdat de races worden verreden op een circuit dat zowel uit asfalt als onverhard bestaat. Een goed verstaander weet dat ‘ie dan glibberige glijpartijen en sensationele sprongen mag verwachten. Er zijn verschillende categorieën, waarbij Prestige duidelijk de eh, meest prestigieuze is. En voor wie een kantelende quad op z’n tijd wel kan smaken, is er ook de Quad-categorie – de quads staan overigens steevast garant voor razend spannende races. Ja, echt.

In elk geval: spektakel genoeg te rapen daar, want zoals steeds in Mettet heeft het publiek geweldig zicht op de races. Inkomkaartjes kosten 15 euro (gratis voor bezoekers onder de 12 jaar), parkeren kan gratis in de bovenste paddock van het circuit.

En we hebben nog meer goed nieuws, want wij mogen zomaar even 20 duotickets weggeven voor dit heerlijke event. En je hoeft er amper iets voor te doen. Gewoon een mailtje sturen naar info@motorrijder.be met vermelding van ‘BK Supermoto’ volstaat, de eerste 20 hebben (letterlijk) prijs!

BK Supermoto

Deel

Gerelateerde artikels

Royal Enfield Guerrilla 450

Nieuw: Royal Enfield Guerrilla 450!

Royal Enfield presenteert met gepaste trots een coole nieuwe roadster: de Guerrilla 450. Wij mochten er al uitgebreid mee aan de rol in Barcelona, maar

Honda MSX125 Grom

Honda Grom krijgt update 

In 2021 kreeg de MSX125 Grom een compleet nieuw jasje aangemeten, inclusief een krachtiger blokje met een vijfde versnelling en een nieuw lcd-dashboard met versnellingsindicator.