BK Supermoto: 20 duotickets te geef!

BK Supermoto

Mettet is al 35 jaar de bakermat van de razend populaire Superbiker, het mag dan ook niet verbazen dat het BK Supermoto opnieuw zijn weg naar het Circuit Jules Tacheny heeft gevonden: op 11 en 12 maart wordt in Mettet een manche van het Belgisch en BeNeCup Supermoto Kampioenschap georganiseerd.

Supermoto is een van de spectaculairste motorsportdisciplines omdat de races worden verreden op een circuit dat zowel uit asfalt als onverhard bestaat. Een goed verstaander weet dat ‘ie dan glibberige glijpartijen en sensationele sprongen mag verwachten. Er zijn verschillende categorieën, waarbij Prestige duidelijk de eh, meest prestigieuze is. En voor wie een kantelende quad op z’n tijd wel kan smaken, is er ook de Quad-categorie – de quads staan overigens steevast garant voor razend spannende races. Ja, echt.

In elk geval: spektakel genoeg te rapen daar, want zoals steeds in Mettet heeft het publiek geweldig zicht op de races. Inkomkaartjes kosten 15 euro (gratis voor bezoekers onder de 12 jaar), parkeren kan gratis in de bovenste paddock van het circuit.

En we hebben nog meer goed nieuws, want wij mogen zomaar even 20 duotickets weggeven voor dit heerlijke event. En je hoeft er amper iets voor te doen. Gewoon een mailtje sturen naar info@motorrijder.be met vermelding van ‘BK Supermoto’ volstaat, de eerste 20 hebben (letterlijk) prijs!

BK Supermoto

Deel

Gerelateerde artikels

Indian FTR Sport

Indian lanceert motorverzekering

Het is niks nieuws in motorland, motorverzekering aanbieden – zo kan je onder meer bij Kawasaki en Yamaha je motor verzekeren – en nu springt