BMW Jubileumtentoonstelling in München

BMW Museum

Ter gelegenheid van 100 jaar BMW Motorrad opende het merk een grote Jubileumtentoonstelling die een overzicht biedt van 100 jaar BMW Motorrad-geschiedenis. De expo zal ongeveer een jaar lopen, je hebt dus nog wel even tijd om een tripje in te plannen.  

Want dat het de moeite loont, is wel zeker. In de bekende Museum Bowl krijgen meer dan 55 originele modellen een plekje, verder is er uiteraard aandacht voor bekende BMW Motorrad-designers, motorsport, de geschiedenis van het merk, technische details, R&D… Trek dus zeker voldoende tijd uit, want sommige onderdelen van de expo zouden bepaald geen mal figuur staan als op zichzelf staande tentoonstelling.

Naast de jubileumtentoonstelling die 100 jaar BMW Motorrad viert, is ook de permanente tentoonstelling in het BMW Museum de moeite waard. Alle info over het BMW Museum en de Jubileumtentoonstelling vind je op de website van BMW Welt.

Deel

Gerelateerde artikels

Tiger 1200 GT Explorer

Update voor Triumph Tiger 1200

De recente introductie van de grondig vernieuwde Triumph Tiger 900 Rally Pro in de ruige onverharde Spaanse binnenlanden was voor een van de gidsen een

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor