BMW Motorrad Days keren terug naar Garmisch

BMW Motorrad days Garmisch-Partenkirchen

Toen BMW twee jaar geleden aankondigde dat de BMW Motorrad Days van Garmisch-Partenkirchen naar Berlijn zouden verhuizen, reageerden heel wat BMW-rijders ontgoocheld en verbolgen. Voor 2024 keert BMW op zijn stappen terug en organiseert de Motorrad Days van 5 tot 7 juli in Garmisch-Partenkirchen.

Achttien jaar op een rij vonden de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen plaats, waardoor het evenement en de locatie voor velen versmolten waren tot een onbreekbare combinatie. BMW zag dat evenwel anders want de motorbouwer wou overduidelijk de Motorrad Days in 2023 in Berlijn organiseren. In Berlijn staat nu eenmaal de fabriek van BMW Motorrad en dat merk vierde in 2023 zijn honderdste verjaardag.

Na een eerste keer BMW Motorrad Days in Berlijn in 2022 vond daar vorig jaar dus een geslaagde feesteditie voor de honderdste verjaardag van het merk plaats (herbekijk hier de sfeerbeelden), maar na twee edities in Berlijn vindt de BMW-leiding het blijkbaar welletjes en geven ze hun achterban zijn zin: in 2024 vinden de BMW Motorrad Days weer gewoon in Garmisch-Partenkirchen plaats; liefhebbers markeren de date alvast in hun agenda.

Deel

Gerelateerde artikels

Suzuki stickerset

Stickertuning voor GSX-8S en R  

De GSX-8S en zijn gekuipte broertje GSX-8R zien er sowieso al verre van verkeerd uit; maar omdat alles altijd beter kan komt Suzuki nu met

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij