Fotospecial BMW Motorrad Days Berlin

BMW Motorrad Days

Afgelopen weekend vonden in Berlijn, thuishaven van BMW Motorrad, de BMW Motorrad Days plaats. Met alle verplichte ingrediënten zoals een beurshal vol BMW-clubs, reisaanbieders, onderdelen- en accessoiresfabrikanten. Tijdens het Pure & Crafted festival op vrijdagavond stelde BMW de CE 02 elektrische stadsscooters voor en het hele weekend lang kon je de BMW-motorfabriek bezoeken.

BMW benutte de groene zone tussen de beurshallen van Berlijn om er een tentoonstelling over ‘100 jaar BMW Motorrad’ neer te zetten, uiteraard kon iedereen de huidige modellen testen, en op een motorcrossterrein een kilometer of twintig buiten de stad werd een voorronde van de GS Trophy 2024 gereden. Wie liever op de Berlijnse beurs bleef kon zich vergapen aan de verschillende stuntshows en zijn buikje vullen met lekkers. Kortom: een eeuwfeest zoals een eeuwfeest hoort te zijn. Check de foto’s en het is alsof je er zelf bij was.

Deel

Gerelateerde artikels

Project eBlade

Project eBlade powered by Ecomaxx

Een klein jaartje geleden bliezen we het stof van de Honda VFR800RR BioBlade, een motor die we een tiental jaar geleden met de hulp van

Yamaha R1 1998

25 jaar Yamaha R1

In 1998 presenteerde Yamaha de YZF-R1 en blies het merk iedereen (de concurrentie inbegrepen) van tafel. 25 jaar later is de R1 still going strong.

Ducati innovaties

De elektronische innovaties van Ducati

Heel wat elektronische systemen die vandaag de dag standaard zijn op motorfietsen werden voor het eerst geïntroduceerd door Ducati. Zo was Ducati in 2008 met