Cadeautips voor motorliefhebbers

Ja, we kennen het probleem: die droommotor past nét niet onder de kerstboom (of eerder: in het budget). Maar niet getreurd: in onze shop vind je genoeg inspiratie!

Zo kun je kiezen uit verschillende abonnementsformules, zowel voor jezelf als om cadeau te doen, inclusief geschenkbon. Of misschien ben of ken jij die ene motorsportfan die de 300 pagina’s dikke ‘Rossi – Che Spettacolo’ Special nog niet in z’n collectie heeft… Wie z’n avonden sowieso in de garage doorbrengt kunnen we het Motorrijder Smeerpakket van harte aanbevelen, maar ook voor wie de winteravonden toch liever knus aan het haardvuur zit hebben we natuurlijk motorboeken genoeg in de aanbieding.

Aan de buitenwereld duidelijk maken dat je pisto… eh hart maar voor één ding klopt, dat kan dan weer met de Motorrijder sweater (of het T-shirt, voor de warmbloedigen onder ons). En om echt al helemaal weg te dromen van zomerse circuitdagen, is het setje Motorrijder-kneesliders ideaal.

Veel shopplezier!

Deel

Gerelateerde artikels

De nieuwe Motorrijder is er!

Met o.a. tests van de BMW M 1000 R, KTM 890 Adventure en Bimota KB4, de verkiezing van de European Motorcycle of the Year 2022 en een

De nieuwe Motorrijder is er!

Met o.a. tests van de nieuwe Honda CB750 Hornet, Moto Morini Seiemmezzo STR, Royal Enfield HNTR 350, een dossier over 500cc-plezier, het jubileum van de