De fantastische Fantic … en nog veel meer!

Motorrijder augustus

Variatie troef in het nieuwe nummer van Motorrijder, dat zowel op het vlak van tests als reportages. We gingen op pad met de redelijk fantastische Fantic Caballero 700 waarvan we keihard hopen dat het geen eendagsvlieg zal worden, en legden drie sympathieke Chinese neoretro bikes op de rooster. Met als hamvraag in het zomerse barbecue-thema: blijven die machines dan genietbaar of smaakt het al snel verbrand? We toerden met twee dikke baggers door de Belgische Ardennen, verkenden de Franse Ardennen met een KTM 1290 Super Adventure S en blikken met een gelukzalige glimlach terug op de Nineties Superbike Day. Gevarieerd leesvoer voor iedereen die nog op een strandzetel ligt of alweer aan zijn bureau zit!

Fantic Caballero 700

Fantic Caballero 700
Fantic mocht van Yamaha het blok lenen van de MT-07, en dat resulteert in een uiterst interessante mix

Yamaha R125

Yamaha R125
De R125 maakt al vijftien jaar deel uit van Yamaha’s sportieve line-up, is de vierde generatie de jeugdpuistjes ontgroeid?

Benelli Leoncino 800 vs. CFMOTO 700CL-X Heritage vs. Moto Morini Seiemmezzo STR

Benelli Leoncino 800 vs. CFMOTO 700CL-X Heritage vs. Moto Morini Seiemmezzo STR
Wat blijft er over als je met drie middenklassers van Chinese makelij een dagje door de Vlaamse Ardennen gaat kachelen; vooral middelmaat, of toch klasse?

Harley-Davidson Road Glide ST vs. BMW K 1600 B

Harley-Davidson Road Glide ST vs. BMW K 1600 B
Op zoek naar de kicks van Route 66 … op de Ardense N66, in het zadel van een BMW Bagger zescilinder en een Harley-Davidson Road Glide ST

De verloving van MV Agusta en KTM

De verloving van MV Agusta en KTM
Tal van merken schoven een ring om de vinger van MV Agusta, om nadien berooid en ontgoocheld achter te blijven. Is KTM’s Stefan Pierer het volgende slachtoffer?

MyRoute App

Hoe maakt u het?
Op bezoek bij MyRoute App

Toerroute Franse Ardennen

Toerroute
Twee dagen sturen door de Franse Ardennen

Nineties Superbike Day

Nineties Superbike Day
Een kleine sfeerimpressie van het sympathiekste evenement in de Benelux. En volgend jaar ben je er natuurlijk gewoon zelf bij!

Reizen: Californië

Reizen: Californië
Californië is meer dan hippe start-ups, Silicon Valley en koffie met havermelk. Want wat blijkt, je kunt er ook nog geweldig motorrijden!

Verder in dit nummer
Startgrid • Showroom • Schatten op Zolder • De Garage • Column Mat Oxley…

Deel

Gerelateerde artikels