Ducati Streetfighter V4 Supreme

Ducati Streetfighter Supreme

Ducati staat zo onderhand bekend om commerciële samenwerkingen waarin vooral de goedgevulde portemonnee centraal staat en de nieuwste collaboratie met kledingmerk Supreme kan naadloos in dat rijtje.

Bij de Supreme special edition draait het om een Ducati Streetfighter V4 S. De specificaties van de Ducati Streetfighter V4 S Supreme zijn identiek aan de standaard SF, wat betekent dat het enige ‘speciale’ aan deze speciale editie het uiterlijk is.

Ducati Streetfighter Supreme

Sterker nog, door de bedrijfskleuren van Supreme (rood en wit) onderscheidt deze Special zich zelfs qua uiterlijk niet heel veel van een gewone Streetfighter. Potentiële kopers kunnen wel kiezen voor een selectie speciaal gekozen en ontworpen kledingstukken die perfect bij de V4 Supreme passen.

De collectie is ontworpen door Aldo Drudi en bestaat uit een eendelig Dainese racepak, Dainese jack, Arai RX-7 V EVO-helm en Spidi C1 leren handschoenen. Leuk. Maar nu basta.

Deel

Gerelateerde artikels

Mutt DRK-01 250 Deluxe

MUTT Motorcycles lanceert DRK-01

Het Britse MUTT, dat focust op 125 en 250cc scramblers, komt met een compleet nieuw model: de DRK-01. Voor het eerst maakt het merk daarvoor

Yamaha XSR900 GP

Kort getest: Yamaha XSR900 GP

Knijp je ogen samen, tuur door je wimpers naar de XSR900 GP en je ziet eind jaren 80 GP-racers, je ziet Lawson, Rainey, je ruikt