ELF MOTO SUPERBIKER: WIN 10 DUO WEEKENDTICKETS

UPDATE: alle tickets zijn de deur uit! De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Komend weekend heeft in Mettet de Elf Moto Superbiker plaats. Het concept is genoegzaam bekend: de grootste internationale sterren nemen het in verschillende categorieën en in een razend tempo van opeenvolgende races tegen elkaar op.

De Superbiker was altijd al een evenement waar de sfeer en randanimatie een belangrijk deel uitmaakt van het geheel; dus reken ook op stuntshows, freestyle, speedway en uiteraard het After Race Festival, met coverbands op vrijdagavond en een afterparty met dj’s op zaterdagavond.

Wij mogen 10 duotickets weggeven, goed voor toegang voor twee op vrijdag, zaterdag en zondag. Wat je daarvoor moet doen? Vooral heel snel zijn, want de eerste 10 gaan met de tickets lopen!

Stuur dus als de bliksem een mailtje naar stefaan@motorrijder.be met als onderwerp ‘Superbiker’. Vermeld zeker je naam en e-mailadres.

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deel

Gerelateerde artikels

Vaderdag kleur in en win

Vaderdagwedstrijd: Kleur en win!

Binnenkort is het weer Vaderdag, en dan ben je natuurlijk extra lief voor je papa. Daar helpen wij je graag een handje bij: we hebben

Benelli TNT 125

Win een Benelli TNT 125!

UPDATE: de wedstrijd werd intussen afgesloten, de gelukkige wordt binnenkort bekendgemaakt! Je hoort het wel vaker: elke motorrijder zou minstens een paar verschillende motoren in