FEBIAC organiseert allereerste Popup Motosalon

Tijdens enkele weekends in januari openen honderden motordealers hun deuren voor het allereerste Popup Motosalon. Febiac brengt het motorsalon op die manier naar je toe.

Nu het jaarlijkse Auto- en Motorsalon omwille van de gekende omstandigheden niet kan doorgaan, wordt met man en macht gezocht naar alternatieven om ‘t nieuwe motorjaar af te trappen. Zo ook door Febiac, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, die een heus coronaproof ‘Popup Motosalon’ organiseert bij honderden dealers in België en Luxemburg. Bijna 500 dealers pakken tijdens de weekends van 16/17, 23/24 en 30/31 januari 2021 uit met saloncondities, acties en leuke extraatjes.

“Dat 2020 een hoogst eigenaardig en moeilijk jaar was, hoef ik niet echt meer te vertellen”, vertelt Christian Lambert. Hij is voorzitter van de Sectie Gemotoriseerde Tweewielers van Febiac. Ondanks de moeilijke omstandigheden en de sputterende economie, lagen de inschrijvingen van gemotoriseerde tweewielers nochtans 3,5% hoger dan in 2019.
“2021 is hoe dan ook het jaar van nieuwe perspectieven en nieuwe mogelijkheden, herwonnen vrijheid. Daar willen we met deze campagne en actie op inzetten. Een motorfiets of scooter geeft je het gevoel van ultieme vrijheid en daar draait het om in dit nieuwe jaar.” Word.

Win: motorreis ter waarde van 2.000 euro
Er valt voor de bezoekers ook wat te winnen: tijdens het Febiac Popup Motosalon kan je je droommotorreis ter waarde van 2.000 euro winnen. Deelnemen doe je door bij elke dealer naar de gepersonaliseerde affiche te zoeken en daarop de specifieke code te zoeken. Per bezochte dealer stijgen de kansen om te winnen. Trek dus gerust even een dagje uit voor dit ‘Salon’. Check zeker ook even de website van het Popup Motosalon voor een overzicht van alle deelnemende dealers en merken. Alsook een handige checklist met tips en tricks voor de aanschaf van nieuwe moto of scooter.

Motorrijder Salongids
Maar ook wij dragen ons steentje bij! Onze trouwe lezers hebben bij ‘t januarinummer van Motorrijder zonder twijfel de gratis bijlage met Saloncondities gevonden. Dat is een overzicht van elke actie die je per deelnemend merk kan scoren. Heb je ‘m nog niet in huis en wil je voorbereid naar het Popup Motosalon vertrekken? Bestel ‘m dan nog snel op onze website of hol naar de lokale krantenboer!

Deel

Gerelateerde artikels

Mutt DRK-01 250 Deluxe

MUTT Motorcycles lanceert DRK-01

Het Britse MUTT, dat focust op 125 en 250cc scramblers, komt met een compleet nieuw model: de DRK-01. Voor het eerst maakt het merk daarvoor

Yamaha XSR900 GP

Kort getest: Yamaha XSR900 GP

Knijp je ogen samen, tuur door je wimpers naar de XSR900 GP en je ziet eind jaren 80 GP-racers, je ziet Lawson, Rainey, je ruikt

Ducati Streetfighter Supreme

Ducati Streetfighter V4 Supreme

Ducati staat zo onderhand bekend om commerciële samenwerkingen waarin vooral de goedgevulde portemonnee centraal staat en de nieuwste collaboratie met kledingmerk Supreme kan naadloos in