FEBIAC stelt Brussels Motor Show uit tot 2022

FEBIAC, organisator van de Brussels Motor Show, maakt net wereldkundig dat het in januari stil zal blijven in de Heizelpaleizen. De Corona-situatie maakt het onmogelijk om het evenement te plannen, laat staan te organiseren.

FEBIAC heeft naar eigen zeggen veel inspanningen gedaan om een salonconcept voor 2021 te ontwikkelen dat een goede ervaring biedt voor auto/motorliefhebbers en dat tegelijkertijd de veiligheid en het comfort van bezoekers en exposanten garandeert. Tegenover de aanhoudende en toekomstige onzekere sanitaire omstandigheden neemt FEBIAC nu zijn verantwoordelijkheid door het salon uit te stellen naar 2022.

Salondirecteur Pierre Lalmand: “Vandaag, nu de pandemie opnieuw snel aan kracht wint, moet FEBIAC besluiten dat de huidige ontwikkeling van de COVID-pandemie het ons niet toelaat om een ‘fysiek’ auto-, motor- en licht bedrijfsvoertuigensalon te organiseren. Wij willen op geen enkele manier de veiligheidsmaatregelen en contactbeperkingen ondermijnen die de overheid van elke burger en elke organisatie verwacht.” Om de teleurstelling van haar trouwe bezoekers enigszins te verzachten, geeft FEBIAC hen graag nu al afspraak van 14 tot 23 januari 2022 voor de 99ste editie van de Brussels Motor Show.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR: winglets en 200 pk

Na de S 1000 R en S 1000 RR wordt nu ook BMW’s sportieve allrounder overgoten met een flinke scheut M-saus. Dat betekent onder meer een setje vleugels. Op